Nationale Museumweek

Nationale Museumweek

Tijdens de Museumweek kun je ruim 400 pronkstukken van musea ontdekken in het virtuele Gouden Pronkstuk op het Museumplein. En je kunt ook meedoen! Stel je kunt zelf een museum inrichten: wat mag niet ontbreken? Doe mee en maak kans op mooie prijzen. Kijk snel op museum.nl

Speel tijdens de Museumweek hét spannendste museumdetectivespel. Ontrafel het mysterie van de verdwenen pronkstukken. Help mascotte Tikkit mee ze te vinden. Zeven dagen tijdens de Nationale Museumweek, met élke dag een nieuwe opdracht. Analyseer een politiedossier, bekijk videobeelden, bestudeer websites, los raadsels op, speur op social media en nog veel meer. Speel mee en win te gekke prijzen! Leuk en leerzaam voor de hele familie. Speel mee >>

Bezoek online musea en activiteiten:

En natuurlijk hebben we boeken over kunst in onze webshop!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch